Dieprood van kleur, de geur is fruitig met aroma’s van rijpe kersen en viooltjes. Rond en vol van smaak, medium volle body met heerlijke sappige ton...Meer
Dieprood van kleur, de geur is fruitig met aroma’s van rijpe kersen ...
Deze medium-body, maar stevige wijn is gemaakt van 40+ jaar oude Gamay-wijnstokken en is een echte publiekslieveling, erg makkelijk te drinken. De wij...Meer
Deze medium-body, maar stevige wijn is gemaakt van 40+ jaar oude Gamay...
Deze weelderige Chardonnay heeft alles wat je van een Californische witte wijn zou verwachten. In de neus zijn tonen te herkennen als vanille, eikenho...Meer
Deze weelderige Chardonnay heeft alles wat je van een Californische wi...
Deze veelzijdige Aligoté van Château de Chamilly heeft in de neus geuren van knapperige appels, clementine mandarijnen en citrus. Een prachtig glas ...Meer
Deze veelzijdige Aligoté van Château de Chamilly heeft in de neus ge...
100% Tinto de Pais (Tempranillo) 24 maanden rijping op frans eikenvaten.
Benediciones wordt (in beperkte oplage). Deze wijn wordt alleen gemaakt in u...Meer
100% Tinto de Pais (Tempranillo) 24 maanden rijping op frans eikenvate...
De Azienda Agricola Ca' La Bionda is gelegen in de gemeente van Marano di Valpolicella , in het hart van het historisch "klassieke" zone van de Valpol...Meer
De Azienda Agricola Ca' La Bionda is gelegen in de gemeente van Marano...
Een strogele wijn, waarin we aroma’s ontdekken van citrus en bloemen. De wijn is in roestvrijstalen tanks vergist, waardoor het een fijne frisheid b...Meer
Een strogele wijn, waarin we aroma’s ontdekken van citrus en bloemen...
Deze Verdejo is strogeel van kleur met intense, aromatische geuren die het glas uit dansen. Aroma’s van groene appel, grapefruit, citroenschil en ly...Meer
Deze Verdejo is strogeel van kleur met intense, aromatische geuren die...
Cremant de Bourgogne, minimaal 12 maanden flesrijping (methode traditionnelle). Effervescents du monde 12de editie 2014: 2 X GOUDEN medaille. Internat...Meer
Cremant de Bourgogne, minimaal 12 maanden flesrijping (methode traditi...