Menu
EUR
Let op: door gebruik te maken van deze website verklaar je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Mango en passievrucht met limoenroom en granaatappel

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
Mango en passievrucht met limoenroom en granaatappel

Dit recept is voor 2 personen

 

  • 1/4 mango geschild
  • 3 passievruchten
  • 50 gr granaatappelpitten
  • 125 ml volle room
  • 30 ml cointreau
  • Sap van 1 limoen
  • 25 gr fijne kristalsuiker
  • 8 kleine meringues
  • Muntblaadjes 

 

  1. Snijdt de mango in fijne blokjes. Doe dit in een kom. 
  2. Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees bij de mango. Roer ook de granaatappelpitten erdoor. 
  3. Meng de room, cointreau, limoensap en suiker in een maatbeker. Klop het mengsel met een elektrische mixer op tot yoghurtdikte. Zet dit koel weg tot gebruik. 
  4. Verdeel een laagje room over 2 glazen. Leg er 2 meringues op. Leg hier een laagje fruitmengsel op. Herhaal dit nog een keer. Werk af met de muntblaadjes en serveer. 

 

Wijntip:

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!